TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tuotteita voit tilata selaamalla www.zumba.com tuotekuvastoa. Tilauksen voit lähettää sähköpostiosoitteeseen tai voit mennä Zumbawear Finland Facebook sivuillemme ja laittaa viestinä tilauksesi sinne.
Voit myös tilata nettisivujen kautta (Zumbawear -> Tilauslomake), jätä tilauksesi yhteydenottolomakkeeseen.

TOIMITUSKULUT

Tuotteisiin lisätään postikulut riippuen paketin koosta. Koko XS 5,00 euroa, koko S 8,00 euroa ja koko L 10,00 euroa. Mikäli tuote on viallinen vastaamme palautuskuluista. Vääränkokoisen tuotteen voit palauttaa tai vaihtaa. Palautuskuluista asiakas vastaa silloin itse. Tilatessasi tuotteita vähintään 99 eurolla toimitus on maksuton!
Emme ota vastaan suoraan zumba.comista ostettuja tuotteita. Palautus koskee vain kauttamme tilattuja tuotteita.
Toimitamme tilauksestasi laskun maksuehtona 7 pv. Alle 50 € tilauksiin lisäämme laskutuslisän 2 €. Tarjoustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palvelumme:

Zumbawear mallisto valmistetaan kolmessa eri maassa ja tästä johtuen kokomitoitukset saattavat vaihdella melkoisesti. Mikäli et ole varma tuotteen mitoituksesta tai sen sopivuudesta sinulle niin annamme mielellämme informaatiota tuotteista. Kannattaa aina kysyä. Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä tähän palveluun ja ovat saaneet oikeankokoiset ja näköiset tuotteet.
Yhteyttä voitte ottaa minna.pakkanen ( ät) tahtiatyylilla.fi / nettisivujemme yhteydenottolomakkeella tai 040 5304323 sekä facebook-sivujen kautta.