TUNTIKUVAUKSET

Senior Senora Kuntotanssi on kohdistettu senior-ikäisille. Erityishuomio kiinnittyy ylävartalon ja keskikehon käyttöön, vartalokoordinaation ja tasapainon hallintaan. Lava- ja vakiotanssit kuuluvat myös tällä tunnilla tanssittaviin tansseihin. Ennen kaikkea tunti antaa energiaa ja iloista mieltä päivään.

Latin Mix Dance  on tanssillinen tehokas tunti. Tunnilla tanssitaan vähintään 3 eri tanssia. Sarjat ovat lyhyitä ja toistoja tulee riittävästi.
Tuntiluokitus: Keskiraskas

Latin Dance koreografia on puhtaasti tanssitunti. Tunnilla tanssitaan aina yhtä tanssia ja koreografiat tarjoavat haastetta. Tällä tunnilla myös tanssitekniikkaa tulee mukaan. .
Suosittelemme tätä tuntia jo tanssia harrastaneille.

Zumba® Fitness on sykkeen nostattava tunti himojumppareille. Hauskaa ja monipuolista
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Zumba® Toning on kuin zumbafitness tunti, mutta tunnilla käytetään toning-käsipainoja.  Tunti ei ole niin tanssillinen, koska huomio kiinnittyy käsipainojen käyttöön. Mikäli haluat vahvistaa ylä- ja keskivartalon lihaksia, tämä tunti on täydellinen siihen.
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Kuntotanssi on helppo tunti, joka sopii kaikille. Rasvanpolttosykkeellä mennään ja tunnilla ei tarvita tanssiaskelien osaamista. Tästä on hyvä aloittaa tanssin harrastus.
Tuntiluokitus: Keskitaso

Senior Lihaskunto on +65 vuotiaille suunnattu tunti, jossa tavoitteena on vahvistaa lihaksistoa kokonaisvaltaisesti. Liikkeet on suunniteltu ottaen huomioon mahdolliset liikuntarajoitteet.

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa, jossa on mausteena klassisen burlesquen liikekieltä. Tunneilla myös lihaskuntoa, helppoja ja hauskoja koreografioita sekä luovaa tanssia.

Burlesque on tunti, jossa sukelletaan esittävän burleskin maailmaan. Tutkimme ilmaisua ja liikettä laajasti. Käytämme myös erilaisia propseja, kuten hansikkaita, sulkia ja puuhkia. Tunneilla tanssitaan sekä tehdään erilaisia ilmaisullisia harjoituksia.

instagram logo