TUNTIKUVAUKSET

Senior Senora Kuntotanssi on kohdistettu senior-ikäisille. Erityishuomio kiinnittyy ylävartalon ja keskikehon käyttöön, vartalokoordinaation ja tasapainon hallintaan. Lava- ja vakiotanssit kuuluvat myös tällä tunnilla tanssittaviin tansseihin. Ennen kaikkea tunti antaa energiaa ja iloista mieltä päivään.

Latin Mix Dance  on tanssillinen tehokas tunti. Tunnilla tanssitaan vähintään 3 eri tanssia. Sarjat ovat lyhyitä ja toistoja tulee riittävästi.
Tuntiluokitus: Keskiraskas

Latin Dance koreografia on puhtaasti tanssitunti. Tunnilla tanssitaan aina yhtä tanssia ja koreografiat tarjoavat haastetta. Tällä tunnilla myös tanssitekniikkaa tulee mukaan. .
Suosittelemme tätä tuntia jo tanssia harrastaneille.

Zumba® Fitness on sykkeen nostattava tunti himojumppareille. Hauskaa ja monipuolista
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Zumba® Toning on kuin zumbafitness tunti, mutta tunnilla käytetään toning-käsipainoja.  Tunti ei ole niin tanssillinen, koska huomio kiinnittyy käsipainojen käyttöön. Mikäli haluat vahvistaa ylä- ja keskivartalon lihaksia, tämä tunti on täydellinen siihen.
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Kuntotanssi on helppo tunti, joka sopii kaikille. Rasvanpolttosykkeellä mennään ja tunnilla ei tarvita tanssiaskelien osaamista. Tästä on hyvä aloittaa tanssin harrastus.
Tuntiluokitus: Keskitaso

Senior Lihaskunto on +65 vuotiaille suunnattu tunti, jossa tavoitteena on vahvistaa lihaksistoa kokonaisvaltaisesti. Liikkeet on suunniteltu ottaen huomioon mahdolliset liikuntarajoitteet.

instagram logo