TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot:

Tuotteita voit tilata selaamalla tuotekuvastoa. Tilauksen voit lähettää sähköpostiosoitteeseen tai voit mennä Zumbawear Finland Facebook sivuillemme ja laittaa viestinä tilauksesi sinne. Voit myös tilata nettisivujen kautta (Zumbawear -> Tilauslomake), jätä tilauksesi yhteydenottolomakkeeseen. Kaikkiin Suomesta tilattuihin tuotteisiin lisäämme postikulut riippuen paketin koosta 5-10 €. Saat myös tilattua kauttamme kaikki www.zumba.com sivustolta löytyvät tuotteet. Euroopan varastolta toimitettaviin tuotteisiin ei tule postimaksua.

Mikäli tuote on viallinen vastaamme palautuskuluista. Väärän kokoisen tuotteen voit palauttaa tai vaihtaa. Palautuskuluista asiakas vastaa silloin itse.
Emme ota vastaan suoraan zumba.comista ostettuja tuotteita. Palautus koskee vain kauttamme tilattuja tuotteita.
Toimitamme tilauksestasi laskun maksuehtona 7 pv. Alle 50 € tilauksiin lisäämme laskutuslisän 2 €. Tarjoustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palvelumme:

Zumbawear mallisto valmistetaan kolmessa eri maassa ja tästä johtuen kokomitoitukset saattavat vaihdella melkoisesti. Mikäli et ole varma tuotteen mitoituksesta tai sen sopivuudesta sinulle niin annamme mielellämme informaatiota tuotteista. Kannattaa aina kysyä. Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä tähän palveluun ja ovat saaneet oikeankokoiset ja näköiset tuotteet.
Yhteyttä voitte ottaa minna.pakkanen ( ät) tahtiatyylilla.fi / nettisivujemme yhteydenottolomakeella tai 040 5304323 sekä facebook-sivujen kautta.