TUNTIKUVAUKSET

Senior Bailatino on kohdistettu senior-ikäisille. Erityishuomio kiinnittyy ylävartalon ja keskikehon käyttöön, vartalokoordinaation ja tasapainon hallintaan. Lava- ja vakiotanssit kuuluvat tämän tunnin anteihin. Ennenkaikkea tunti antaa energiaa ja iloista mieltä päivään.

Latin Mix Dance Easy on helppo ja tehokas tunti. Alkeissa harjoitellaan perusaskeleet ja toistoja tulee runsaasti.
Tunti luokitellaan aerobiseksi.

Latin Mix Dance Edistyneille koreografiat ovat hieman haastellisempia ja pidempia kuin keskitasolla. Tällä tunnilla myös tanssitekniikkaa tulee mukaan. Siitä huolimatta se on kuntotanssitunti, jossa tanssitaan useampaa eri tanssia tunnin aikana. Tunti luokitellaan aeroobiseksi.
Suosittelemme tätä tuntia jo tanssia harrastaneille.

Zumba® Fitness on sykkeen kattoo nostattava tunti himojumppareille.
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Zumba® Gold on kevyempi versio fitnesstunnista. Tunnilta karsittu syvät, alasmenot ja hypyt. Tasapaino-osio sisältyy tähän tuntiin.
Tunti luokitellaan aerobiseksi.

Zumba® Toning on kuin zumba fitness tunti, mutta tunnilla käytetään toning-käsipainoja.  Tunti ei ole niin tanssillinen, koska huomio kiinnittyy käsipainojen käyttöön. Mikäli haluat vahvistaa ylä- ja keskivartalon lihaksia, tämä tunti on täydellinen siihen.
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Zumba® Step saattaa olla juuri sinun tuntisi, jos pidät steplautatunneista ja haluat parantaa lihaskuntoasi. Tunti on kuin muutkin Zumbatunnit, mutta käytämme steplautaa apuna. Koreografiat ovat helppoja ja hauskoja.
Tuntiluokitus: raskas aerobinen.

Tanssillinen rasvanpoltto ja muokkaus
Helppo tunti joka sopii kaikille. Rasvanpolttosykkeellä tehtävä lyhyt tanssillinen sarja noin 20 min jonka jälkeen lihaskunto-osio jossa käytämme apuna painoja, keppejä, kuminauhoja tai lautaa. Ohjaaja antaa vaihtoehtoja suoritustasossa.

Latin koreografia
Tunnilla tanssitaan aina yksi tanssi. Koreografiaa rakennetaan 4-5 kertaa jonka jälkeen tanssi vaihtuu. Tämä tunti on tarkoitettu jo tanssia harrastaneille. Tunnin teemat päivitämme facebooksivuillemme.

instagram logo